Heerlijke koffie op fijne plek in Hengelo, waar ben ik?

Als echte Hengeloër ben ik best trots op deze plek in de binnenstad. Het is zo'n fijne, inspirerende en tevens gemoedelijke plek waar ze ook nog eens heel leuk personeel en - niet onbelangrijk - heerlijke koffie hebben. Ik kom hier graag om even rustig een kopje koffie te drinken, te werken of wat te lezen/rondhangen met mijn dochter. Waar ben ik?

Lees meer

Cake Smash met 2 jaar?

We horen steeds vaker "oh had ik dat maar gekend toen mijn kind 1 jaar werd". Soms zijn de kinderen dan al wel 18 jaar, maar vaker hebben ze net hun eerste verjaardag achter de rug. Dan zou ik zeker nog een cake smash doen.

Lees meer

vol = vol

En dan neem je je voor iedere week een blog te schrijven en dan gaat het ook best lekker moet ik eerlijk zeggen. Niet altijd even soepel, maar andere keren toch soms al gemakkelijk. Megatrots op mezelf, zeker omdat ik echt geen geweldige schrijver ben, verre van dat. Er rolde er toch iedere week een blog van de band, jeuj! Maar toen.... 

Lees meer

Is de taart van de buren groener?

Een beetje onwennig zit ik hier te bloggen. Alle vaste elementen zijn aanwezig: iPad, grote cappuchino, uitzicht op de ontwakend Hengelo. Zit zelfs aan hetzelfde tafeltje, toch voelt het anders.

Lees meer

Ondernemen: happy & bubbels

 

Het geeft toch wel een beetje druk hoor, iedere vrijdag een blog posten. Vind namelijk wel dat het schrijfsel wel enige inhoud moet hebben en ook 'natuurlijk' geschreven moet zijn. Het hoeft niet literair verantwoord te zijn, als het bij mij past ben ik al heel tevreden.Door de week springen er tientallen onderwerpen in mijn hoofd met soms al een stukje uitwerking, natuurlijk is het altijd op momenten dat ik niet even de iPad of gewoon ouderwets pen en papier bij de hand heb. De douche en de fiets lijken wel de meest favoriete momenten te zijn voor de spontane inspiratie. Hele dialogen voer ik daar met mijzelf. 
Lees meer

De eerste verjaardag, ramp of feestje?

Alweer ruim 2 jaar geleden was ik wanhopig op zoek naar afstreep-lijstjes voor de eerste verjaardag. Normaal gesproken ben ik hier best goed in, feestjes organiseren en alles regelen. Maar nu.... Ik zag mezelf rusteloos het internet afspeuren, ik was toch niet de eerste met een 1 jarig kind, hoe deden anderen dat? En waar moet je allemaal aan denken? Hoe geef je vorm aan zo'n bijzonder feestje, de allereerste die je onvergetelijk wil maken voor je eeuh.... kind, of is het nu toch voor jezelf....

Manlief heeft me uiteindelijke gekalmeerd en me tot inziens gebracht dat het feestje voor het kind is en dat alles daarom heen moet draaien. Hij heeft gelijk dacht ik (en ben daar nu nog steeds van overtuigd). Ik sloeg alleen een beetje door daarin...

Lees meer

Groeps Cake Smash

 

Zo ontzettend leuk! Ik ben er nog helemaal vol van.

Gisteren hadden we de eerste GroepsCakeSmash met de bijna 1 jarigen van een een groep dames die elkaar kenden van de zwangerfit. Het leek wel een gezellige reünie waarbij tussendoor een taartje geplet werd voor de foto. Voor ons was het een try-out om te kijken hoe zo'n shoot verloopt, waar we allemaal aan moeten denken, hoeveel tijd we hiervoor moeten inplannen (voorbereiding, nabewerking, shoot zelf) en natuurlijk hoe de mama's en kids zo'n shoot ervaren.

Lees meer

Dit zou iedereen vaker moeten doen


Wanneer: vrijdagochtend, 7 april 2017 (mooie datum) 
Waar: Hema
To wake up: een huge Cappuchino die de Hema als maat 'middel' bestempeld
For the yummie: yeah, THE Lemon Poppyseedmuffin 💛
Happy: YES
To Do: blog schrijven, ervaren blogster en zeer waardevolle en inspirerende vriendin gaf me het advies dat er regelmaat in het posten van blogs moeten zitten. Oeps, voor een non-writer best een opgave. Lees hieronder mijn poging om iedere week op vrijdag een blog te schrijven ➡️

Vanochtend heb ik iets gedaan, wat ik eigenlijk vaker zou moeten doen (ik heb het niet over een blog schrijven). Eigenlijk zou iedereen het vaker moeten doen, een aanrader. En dan heb ik ook het niet over de heerlijke Lemon Poppyseedmuffin eten die de Hema weer in het assortiment heeft (jippie jippie jippie), al beveel ik deze ook met alle liefde aan. Waar heb ik het dan wel over?

Lees meer

Zal ik jou eens blij maken?

 

In de rij staande bij de brasserie van de Hema, zal ik een ontbijtje nemen? In gedachten sta ik daar, overpeinzend of het nu een ontbijtje wordt of alleen een koffie, ondertussen de dag overdenkend, wat staat er allemaal op de planning? Hoor ik de Hema-dame achter de broodjes zeggen "zal ik jou eens blij maken"?

Lees meer
  • 1
  • 2