Schoonvader & schoondochter

Hoe leuk én bijzonder is het om samen met je schoonvader te werken. Om nog maar niet te spreken van het geluk om zo’n topfotograaf - Jos Rikkerink - ‘in the house’ te hebben. Zelf heb ik ook een liefde voor fotografie en heb sinds 1998 geen enkele dag het huis verlaten zonder camera. Een (gezonde? ja, zeg het maar eens) tik die ik heb overgehouden van een reis naar Australië. Dit was natuurlijk ver voor de IPhone, zelfs nog vóór de compacte digitale cameraatjes. Heel erg lang geleden dus...

Ik vind het erg leuk te fotograferen, maar het niveau van Jos heb ik nog lang niet bereikt. Op dit moment wordt ik erg blij van de styling, daar kan ik me als afgestudeerd Interieurarchitect helemaal op uit leven. Ook het digitale stuk fotobewerking & grafisch ontwerp, dat is me echt op het hart geschreven Dit loopt niet voor niets als als een rode draad door mijn leven. Ik zag het alleen zelf nog niet, nu ik terugkijk is het allemaal heel logisch. 
Hoe Studio Cake Smash samen met mijn schoonvader Jos is ontstaan, lees je in de volgende blog.
Aangezien ik nog nooit een blog geschreven heb, zal deze niet erg professioneel overkomen... Ik zal nog veel hierin moeten leren, maar vond het wel heel leuk een start te maken hiermee. Ik leef zelf nog in het stille vermoeden dat niemand dit gaat lezen, vandaar dat ik het wel durf te neer te zetten op deze pagina.  Als je dat wel doet, wees gerust, ben stukken beter in organiseren en ontwerpen dan schrijven.