To dream or not to dream...

Vanochtend werd ik wakker in de illusie dat ik het Instagram-logo was. Voor mijn gevoel was het niets vreemds... Toen ik eenmaal wat wakkerder was realiseerde ik me dat het toch wel een beetje vreemd was. Want hoe doe je dat? Een Instagram-logo zijn? Probeer het maar eens... Bizar...

Werk ik te hard of heb ik een te levendige droomfantasie? Zeg het maar. Ik had trouwens graag terug gehaald hoe het voelde om een Instagram logo te zijn. Ik weet nog wel vaag in welke vorm ik mijn lichaam moest houden om het logo te zijn... 

Eigenlijk heb je twee soorten dromen; de dromen als je slaapt, waar je gevoelsmatig geen enkele controle over hebt en de doeldromen; de (met name gedurende de dag) dromen van zaken die je graag wilt bereiken. Waarom worden ze eigenlijk allebei onder dezelfde noemer genoemd? Ze vinden dan wel allebei in je hoofd plaatst maar hebben een heel ander ontstaan. De tweede variant stuur je of gebruik je juist om te sturen, bij de eerste variant lijkt het alsof iemand anders aan de richting aangeeft. 

Je kunt ze beter ook niet verwarren. In dit geval zou mijn doel 'een Instagram-logo zijn' zijn. Begrijp me niet verkeerd, ik vind ze allebei leuk en belangrijk. Maar ze zouden eigenlijk allebei een eigen naam moeten hebben. Mmmmmm, wacht nu even wakker worden Manon en weer terug naar je doeldroom: Studio Cake Smash. Er moeten shoots voorbereid worden, taarten gebakken, decors en fotoboekjes gemaakt worden. En dat gaat nu eenmaal als Instagram-logo een stuk minder. Vanavond is er weer tijd voor dromen.