Heerlijke koffie op fijne plek in Hengelo, waar ben ik?

Als echte Hengeloër ben ik best trots op deze plek in de binnenstad. Het is zo'n fijne, inspirerende en tevens gemoedelijke plek waar ze ook nog eens heel leuk personeel en - niet onbelangrijk - heerlijke koffie hebben. Ik kom hier graag om even rustig een kopje koffie te drinken, te werken of wat te lezen/rondhangen met mijn dochter. Waar ben ik?

Vanochtend zit ik aan de zogenoemde stamtafel, er draait een heerlijk klassiek muziekje op de achtergrond, neem een slok van mijn soy-vanilla-latte (oh yummie) en schrijf rustig een stuk op mijn iPad. Dit noemen ze werken, maar o wat geniet ik hier volop van. Een leuke afwisseling van solo in de studio werken. 

Ik kijk even op, iets verderop zit er een dame de krant te lezen (heerlijke start van de dag toch), een jongen haalt net zijn laptop uit de tas, een andere dame staat bij de tijdschriftenwand iets uit te kiezen, ondertussen loopt er een man binnen en zegt vriendelijk gedag. Dat vind ik nu ook zo heerlijk, gewoon even een knikje of goedemorgen, fijn toch! een stukje sociale cohesie, daar kan ik zo blij van worden.

Als ik alleen kom, kom ik om lekker rustig te werken, maar wordt dan vaak verrast door allemaal leuke mensen die ik tegenkom. Komt zeker door de goede vibe die in op deze plek hangt. Soms heb ik dan wel wat minder werk gedaan dan ik gepland had.... Maar daarentegen verlaat ik het pand altijd wel vol energie en met een stralende glimlach (die er dan de hele dag niet meer af te poetsen is).

Neem nu alleen al Nina, de bedrijfsleidster (ze heet in het 'echt' Emmy, maar mijn dochter heeft haar tot Nina gedoopt), een bijzonder mooie lady met een ongelooflijke ondernemerspassie. Naast haar baan hier runt ze ook nog eens 2 ondernemingen (als het er ondertussen niet meer zijn) waarvan de voornaamste haar eigen beautysalon is en daarnaast komt ook als prinses op je kinderfeestje samen met haar collega-prinses. Ze is zo inspirerend dat ze laatst bij het Bloggerscafé Oost mocht komen om haar Instagram ervaring te delen. Vandaag maakt ze heerlijke koffie's en maakt het hier tot een fijne plek. 

Op de muur staat een serie woorden: 

LOUNGEN
KIJKEN
ONTDEKKEN
LEREN
SMAKEN

Mooie reeks woorden die precies vertellen wat je hier kunt doen. Zelf zou voor 'SMAKEN' 'PROEVEN' gekozen hebben, maar de intentie komt over. In één woord: GENIETEN! Alle lof dus voor het gebouw, haar personeel en bezoekers. Weten jullie al waar ik vanochtend ben/was?

Ik neem nog één koffie (kan het niet laten) en ga daarna snel naar de studio om de foto's te bewerken van de shoots afgelopen week.

Nieuwsgierig naar Nina/Emmy? Instagram @studiomintbyemmy en www.prinsessenparty.nl