Yes, eerste gastblog van Laura!

Even voorstellen

Hoi, ik ben Laura! Zo, is dat ook meteen duidelijk. “Maarre, Laura? Wat doe jij hier?” vraag je je misschien wel af, en terecht. Daarom ga ik hier wat schrijven over mezelf en wat ik hier kom doen.

Vorig jaar leerde ik Manon kennen, je weet wel, die dame die al die mooie decors voor de Cake smashes maakt en die foto’s zo mooi bewerkt. Dat heeft ze dus ook voor ons prachtige kind heel gaaf gedaan. Maar jeetje, wat heeft die Manon een aanstekelijke energie en een bult enthousiasme bij zich zeg, ik was meteen verkocht hoor. Toen ze mij vorig jaar vroeg of ik voor haar blog wou schrijven hoefde ik dus ook niet lang na te denken. Natuurlijk wil ik dat!

Maar waarover dan eigenlijk? Manon en ik kwamen samen om een beetje te brainstormen en ik heb inmiddels een aardig idee waar ik over wil schrijven. En in de toekomst zullen we vast nog vaker samen komen, maar om een lang verhaal kort te maken: jullie kunnen met enige regelmaat gaan genieten van mijn schrijfsels op deze blog!

Mocht je je afvragen wat ik nog meer doe: ik heb een leuke baan waarin ik me onder andere bezig houdt met het organiseren van evenementen, communicatiewerkzaamheden en social media. In mijn vrije tijd schrijf ik voor mijn eigen blog. En ik moeder natuurlijk wat af als moeder van een peuter van 1,5. Die peuter heet trouwens Colin en hij heeft de allermooiste babybillen van hele wereld. Die wou ik tijdens de cakesmash heel graag mooi op de foto, en moet je kijken hoe goed dat gelukt is.

Ik weet zeker dat ik hier met heel veel plezier ga schrijven en ik hoop dat jullie het met net zoveel plezier zullen lezen!