Cake Smash pakket GlitteR

 

Serieus voorbereid met taart smijten

Het is handig om de shoot zo’n 6-8 weken voor de verjaardag te laten plaatsvinden.

Vaak kan je kind dan al zelfstandig zitten. Zo ogen de foto’s mooier. Ook is er dan nog voldoende tijd om de uitnodiging te verzenden. Zo ben je verzekerd van een leuk feestje! Een smash op de verjaardag is natuurlijk ook erg bijzonder!

Het is slim om rekening te houden met de dagplanning van je kind. Wanneer heeft je kind een energiedipje? Wanneer doet je spruit een slaapje? Laat ons het weten, zodat wij een perfect plaatje kunnen schieten!

Bij pakket GlitteR pakken we flink uit! Je krijgt maar liefst vier fotoshoots:

  • een mini-shoot met je hele gezin
  • een mini-shoot vooraf zonder taart
  • de welbekende CakeSmash
  • een badder-shoot met je kleine dreumes

Onze topfotograaf weet jouw kind perféct op de gevoelige plaat vast te leggen. Als je dán geen ooh’s en aah’s van ooms en tantes krijgt…. ?

Onze entourage

Stoer in het groen, schattig in het babyroze of ‘old school’ met oude koffers? Jij mag het zeggen.

Bij Studio Cake Smash kan het allemaal. Wij hebben een hart voor interieurdesign. We vertalen jouw wensen naar een decor dat helemaal bij jouw kind past. We maken het decor precies op maat. Zo creëren we een omgeving waar jouw kind heerlijk kan shinen! Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk onze Instagram en Pinterestpagina!

De zoete verleiding

Wij zorgen dat de taart perfect bij het decor past. Wat gaat het worden: een giant cupcake, een klassieke cake of wordt het een ronde taart? Aan jou de keuze. Wij maken de SmashCake volledig naar jouw wens. Roze met gouden randjes, eenhoorns, glitters en slagroom? Gaan we regelen! Geen smash zonder taart! 

In de studio

De studio is speciaal voor je kind ingericht. Je hoeft alleen schone kleding voor je kind mee te nemen. O ja: en je kind zelf. De rest verzorgen wij ?

Shoot GlitteR haalt alles uit de kast om jouw kind lekker in het zonnetje te zetten. Daarom bieden we vier shoots aan: met het gezin, zonder taart, met taart en tijdens het badderen. We hebben een flinke collectie met accessoires, die perfect bij de kleding van je kleine passen. In welke kleding straalt je kind? Dat ene jurkje of tóch dat schattige pakje? Het is helemaal aan jullie. Bij Studio Cake Smash is er omkleedruimte genoeg.

Dan is het tijd voor de smash! Smash outfit aan - zelf meegenomen of uitgekozen in de studio - en het échte werk kan beginnen. Dit is het prachtigste moment want ieder kind benadert de taart anders. Elke dreumes doet wat bij hem of haar past: zo mooi om te zien! Wij proberen hier zo min mogelijk in te sturen. Waarom? De kleine heeft alle ruimte nodig om te ontdekken. Daar worden de foto’s ook lekker authentiek van! Natuurlijk moedigen we je kind wel even aan… zou dat enorme ding dat voor hem eetbaar zijn?! We volgen het kind en leggen nooit iets op. Ieder kind vraagt om zijn eigen unieke benadering, we zorgen altijd voor een relaxte sfeer, waar alle ruimte voor ontdekken is. Dit gedeelte van de shoot kan trouwens heel snel gaan, soms is het voor je het weet voorbij... Gelukkig hebben we de foto’s dan nog! Soms heeft de kleine dame of heer wat langer nodig. Natuurlijk nemen we dan wat meer tijd. Alles is goed!

Lekker badderen

Na al dat harde werk is het tijd voor een lekker badje. Natuurlijk laten we je kind niet besmeerd met crème en taart naar huis gaan. Alles wordt keurig gepoetst. Tijdens het badderen schiet onze topfotograaf de mooiste plaatjes van je kind. De badder-shoot zit exclusief bij pakket FeesT en GlitteR. Heerlijk om dat gespetter en gespater vast te leggen! Daarna is het weer tijd voor een schoon pak.

We zorgen ook voor genoeg hydrofieldoeken en washandjes. Je hoeft alleen een schoon setje kleding mee te nemen. Houd er rekening mee dat de kleding vies wordt en je eigen kleding wellicht ook. We hebben tot nu toe de ervaring dat alles eruit gewassen kan worden. Tóch kunnen er vlekken ontstaan. Spoel het kledingstuk thuis direct uit, zet het in een sopje als het niet direct in de wasmachine kan, dan is de kans op blijvende vlekken het kleinst.

Gegarandeerde ooh’s en aah’s

Op de dag van de shoot ontvang je de factuur. Hoe eerder deze is betaald, hoe eerder wij aan het werk kunnen met je foto’s. Uiterlijk binnen 2 weken na de betaling ontvang je 30 tot 50 digitale foto’s én 25 gedrukte uitnodigingen. De digitale foto’s zijn nabewerkt, in hoge resolutie en een mooie mix van kleur en zwart-wit. Ook ontvang je een prachtig fotoboek van 20 x 20 cm, met daarin de mooiste foto’s van je kleine. Hoe leuk is dát?!

Meer 'smashing' items

• gedrukte uitnodigingskaarten

• mijlpalenposter; digitaal of bord

• extra Mini-fotoalbums

• naamslinger papier/stof

• fotoalbums en wanddecoratie

• feestdecoratie

 

CakeSmash Dictionary

  • SmashCake: een grote versierde cupcake (of andere taart). Na de shoot mag je de taart (of wat er van over is) meenemen naar huis.
  • Digitale uitnodiging: uitnodiging met foto van de shoot, speciaal ontworpen voor verzending via smartphones en/of mail
  • Foto’s nabewerkt in hoge resolutie: de mooiste foto’s worden door ons nabewerkt en geleverd in een groot formaat van goede kwaliteit via WeTransfer.
  • Keuze accessoires voor de shoot: o.a. tutu’s/kettingen voor de petite dametjes en strikjes/stropdasjes voor de kleine heren.
  • Mijlpalen poster: digitale poster met persoonlijke mijlpaalpunten, speciaal ontworpen voor jouw kind.

Wij doen meer