Cake Smash pakket VrolijK

 

Goed voorbereid met taart gooien

Het is handig om de shoot zo’n 6-8 weken voor de verjaardag te laten plaatsvinden. Vaak kan je kind dan al zelfstandig zitten. Ook is er dan nog voldoende tijd om de uitnodiging te verzenden. Zo ben je verzekerd van een leuk feestje! Kom je liever op de grote dag zelf? Een smash shoot op de verjaardag is natuurlijk ook erg bijzonder! Boek op tijd om verzekerd te zijn van een plekje.

Het is slim om rekening te houden met de dagplanning van je kind. Wanneer heeft je kind een energiedipje? Wanneer doet je spruit een slaapje? Laat ons het weten, zodat wij een perfect plaatje kunnen schieten!

Het decor

Stoer in het groen, schattig in het babyroze of ‘old school’ met oude koffers? Jij mag het zeggen. Bij Studio Cake Smash kan het allemaal. Wij hebben een hart voor interieurdesign. We vertalen jouw wensen naar een decor dat helemaal bij jouw kind past. Geef gerust je wensen door. Alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk onze Instagram of Pinterestpagina!

De taart

Niet vergeten! Geen smash zonder taart. Bij shoot VrolijK neem je zelf de taart mee. Deze kun je bestellen of zelf maken en de dag van de shoot meenemen. Een leuke tip is om de kleur af te stemmen op het decor. !

De shoot

De studio is speciaal voor je kind ingericht. Je hoeft alleen schone kleding voor je kind mee te nemen. O ja: en je kind zelf. De rest verzorgen wij.

Shoot ‘VrolijK’ is eigenlijk een 2-in-1-fotoshoot: we beginnen relaxed met de foto’s zonder de taart. Zo kan je kleine alvast rustig de omgeving ontdekken. En zo ben jij verzekerd van een paar mooie, pure shots! In welke kleding straalt je kind? Dat ene jurkje of tóch dat schattige pakje? Het is helemaal aan jullie. Bij Studio Cake Smash is er omkleedruimte genoeg.

Dan is het tijd voor de smash! Smash outfit aan - zelf meegenomen of uitgekozen in de studio - en het échte werk kan beginnen. Dit is het prachtigste moment want ieder kind benadert de taart anders. Elke dreumes doet wat bij hem of haar past: zo mooi om te zien! Wij proberen hier zo min mogelijk in te sturen. Waarom? De kleine heeft alle ruimte nodig om te ontdekken. Daar worden de foto’s ook lekker authentiek van! Natuurlijk moedigen we je kind wel even aan… zou dat enorme ding dat voor hem eetbaar zijn?! We volgen het kind en leggen nooit iets op. Ieder kind vraagt om zijn eigen unieke benadering, we zorgen altijd voor een relaxte sfeer, waar alle ruimte voor ontdekken is. Dit gedeelte van de shoot kan trouwens heel snel gaan, soms is het voor je het weet voorbij... Gelukkig hebben we de foto’s dan nog! Soms heeft de kleine dame of heer wat langer nodig. Natuurlijk nemen we dan wat meer tijd. Alles is goed!

Na al dat harde werk is het tijd voor een lekker badje. Het spetter en spatter plezier kan beginnen. Natuurlijk leggen we dit allemaal vast. Eerst nog even lekker onder de creme en daarna maken we ook nog een paar mooie ‘schone’ shots. Soms gaan de kids hier nog harder tekeer dan bij de smash en spettert het alle kanten op. Ook hier weer, alles is goed. Persoonlijk vinden wij deze foto's een favorietje!

Een schoon pak

Na het badje is de kleine lekker schoon en liggen er genoeg hydrofieldoeken klaar om af te drogen. Je hoeft alleen een schoon setje kleding mee te nemen.

Houd er rekening mee dat de kleding vies wordt en je eigen kleding wellicht ook. We hebben tot nu toe de ervaring dat alles eruit gewassen kan worden. Tóch kunnen er vlekken ontstaan. Spoel het kledingstuk thuis direct uit, zet het in een sopje als het niet direct in de wasmachine kan, dan is de kans op blijvende vlekken het kleinst.

Een jaloersmakend fotoalbum

Op de dag van de shoot ontvang je de factuur. Hoe eerder deze is betaald, hoe eerder wij aan het werk kunnen met je foto’s. Uiterlijk binnen 2 weken na de betaling ontvang je je smashing foto’s en digitale uitnodiging. Welke foto’s komen in jouw ‘Mini-fotoalbum’? Kies de 6 mooiste uit of laat de keuze aan ons over, dan blijft het een leuke verrassing!  

Meer 'smashing' items

• gedrukte uitnodigingskaarten

• mijlpalenposter; digitaal of bord

• extra MiniFotoAlbum

• naamslinger papier/stof

• fotoalbums en wanddecoratie

• feestdecoratie

 

 

CakeSmash Dictionary

  • SmashCake: een grote versierde cupcake (of andere taart). Na de shoot mag je de taart (of wat er van over is) meenemen naar huis.
  • Digitale uitnodiging: uitnodiging met foto van de shoot, speciaal ontworpen voor verzending via smartphones en/of mail
  • Foto’s nabewerkt in hoge resolutie: de mooiste foto’s worden door ons nabewerkt en geleverd in een groot formaat van goede kwaliteit via WeTransfer.
  • Keuze accessoires voor de shoot: o.a. tutu’s/kettingen voor de petite dametjes en strikjes/stropdasjes voor de kleine heren.
  • Mijlpalen poster: digitale poster met persoonlijke mijlpaalpunten, speciaal ontworpen voor jouw kind.

Wij doen meer