Cake Smash FeesT

Hoe verloopt de FeesT Cake Smash fotoshoot?

Voorbereiding

Nadat we de datum van de shoot hebben afgesproken, kan je aangeven waar je voorkeur naar uit gaat qua kleur/stijl. Voor je een suggestie maakt denk er even over na, wat past bij je kind of bij uw huis/kinderkamer? Is de keuze gemaakt dan lichten we onze bakker(s) in, zodat zij de cake kunnen ontwerpen speciaal voor jullie kleine. Wij gaan ondertussen aan de slag met het decor. Op de dag van de shoot staat alles gereed in onze studio.   

Pre Smash

Er worden eerst vooraf een aantal foto’s gemaakt. Zo kan de kleine vast rustig de omgeving ontdekken en zo kunnen wij een paar mooie pure shots maken. De kleding kan een mooie jurk of pak zijn maar ook gewoon een spijkerbroek, dat is geheel aan jou. We kijken goed naar het kind en houden in de gaten dat het niet te moe wordt zodat het ook nog relaxt kan gaan smashen. 

Let’s get smashing!

In de Smash Outfit - zelf meegenomen of gekozen uit aanwezige collectie - kan het échte werk beginnen! Let op, voor u het weet is het alweer voorbij. Sommige baby's ‘smashen’ direct de cake, anderen ontdekken het heel voorzichtig en sommige hebben meer interesse voor het decor dan de taart. Ieder kind vraagt om zijn eigen unieke benadering, we zorgen altijd voor een relaxte sfeer, waar alle ruimte voor ontdekken is.
Houd er rekening mee dat de kleding wel vies kan worden, tenminste daar gaan we wel vanuit toch? We hebben tot nu toe de ervaring dat alles eruit gewassen kan worden, maar toch willen we benadrukken dat het eventueel vlekken kan achterlaten. Als je thuis de ‘vieze’ outfit direct in een sopje, dan is de kans op vlekken het kleinst. Niet vergeten een extra setje kleding mee te nemen voor na de shoot!

Clean Up/Tub Time:

Dan is het nu tijd voor de baddershoot. Wij zorgen dat een lekker warm badje klaar wordt gemaakt waar je kleintje in mag gaan spetteren. Zo kunnen we weer een hele andere kant van hem/haar vastleggen. 
Als de kleine smasher uitgespetterd is, zorgen we voor genoeg hydrofieldoeken om hem/haar af te drogen. Een schoon setje kleding meenemen is het enige waar je aan hoeft te denken. En zo ga je weer naar huis met een schone baby. 

CakeSmash Dictionary

  • SmashCake: een grote versierde cupcake (of andere taart). Na de shoot mag je de taart (of wat er van over is) meenemen naar huis.
  • Social Media fotoset: foto’s speciaal geschikt gemaakt voor de verschillende Social Media kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook, Pinterest en Instagram. U ontvangt ze digitaal, verzonden per mail of via WeTransfer in een klein formaat en met logo.
  • Foto’s nabewerkt in hoge resolutie: de mooiste foto’s worden door ons nabewerkt en geleverd in een groot formaat van goede kwaliteit via WeTransfer.
  • Keuze accessoires voor de shoot: o.a. tutu’s/kettingen voor de petite dametjes en strikjes/stropdasjes voor de kleine heren.
  • Matching verjaardagscupcakes: cupcakes in de stijl van de SmashCake voor de verjaardag zelf.
  • Mijlpalen poster: digitale poster met persoonlijke mijlpaalpunten, speciaal ontworpen voor jouw kind.

Wij doen meer