Cake Smash FriS

Hoe verloopt de Fris Cake Smash fotoshoot?

Voorbereiding

Nadat we de datum van de shoot hebben afgesproken, geven we door aan de bakker(s) of het om uw zoon of dochter gaat. Zij gaan een cake maken speciaal voor je kleine. Wij gaan ondertussen aan de slag met het decor. Op de dag van de shoot staat alles gereed in onze studio.  

Let’s get smashing!

Bij dit pakket mag de vrijwel kleine direct van start. Het feestelijke decor en de taart staan al klaar. Eerst misschien nog even de party-outfit aan, maar dan kan het échte werk beginnen! Let op, voor u het weet is het alweer voorbij.Sommige baby's ‘smashen’ direct de cake, anderen ontdekken het heel voorzichtig en sommige hebben meer interesse voor het decor dan de taart. Ieder kind vraagt om zijn eigen unieke benadering, we zorgen altijd voor een relaxte sfeer, waar alle ruimte voor ontdekken is.
Houd er rekening mee dat de kleding wel wat vies kan worden, tenminste daar gaan we wel vanuit. We hebben tot nu toe de ervaring dat alles eruit gewassen kan worden, maar toch willen we benadrukken dat het eventueel vlekken kan achterlaten. Zet je thuis de ‘vieze’ outfit direct in een sopje, dan is de kans op vlekken het kleinst. 

Clean Up

Geen paniek, je hoeft geen baby besmeerd vol met creme en taart mee naar huis te nemen. We zetten een badje met lekker warm water neer voor de kleine smasher. We zorgen ook voor genoeg hydrofieldoeken en washandjes, dus je hoeft alleen een schoon setje kleding mee te nemen.

CakeSmash Dictionary

  • SmashCake: een grote versierde cupcake (of andere taart). Na de shoot mag je de taart (of wat er van over is) meenemen naar huis.
  • Social Media fotoset: foto’s speciaal geschikt gemaakt voor de verschillende Social Media kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook, Pinterest en Instagram. U ontvangt ze digitaal, verzonden per mail of via WeTransfer in een klein formaat en met logo.
  • Foto’s nabewerkt in hoge resolutie: de mooiste foto’s worden door ons nabewerkt en geleverd in een groot formaat van goede kwaliteit via WeTransfer.
  • Keuze accessoires voor de shoot: o.a. tutu’s/kettingen voor de petite dametjes en strikjes/stropdasjes voor de kleine heren.
  • Matching verjaardagscupcakes: cupcakes in de stijl van de SmashCake voor de verjaardag zelf.
  • Mijlpalen poster: digitale poster met persoonlijke mijlpaalpunten, speciaal ontworpen voor jouw kind.

Wij doen meer