Cake Smash VrolijK

Hoe verloopt de VrolijK Cake Smash fotoshoot?

Voorbereiding

Nadat we de datum van de shoot hebben afgesproken, gaan we overleggen in welke stijl en kleur je kleine de 'cake gaat smashen'. Voor je een keuze maakt denk er even over na, wat past bij jullie kind of bij jullie huis/kinderkamer? We kunnen ook combinaties doen, bijvoorbeeld roze met oud goud of grijs met geel, etc. Als de keuze gemaakt is, geven we deze informatie door aan de bakker(s), zodat zij de cake kunnen ontwerpen. Wij gaan ondertussen aan de slag met het decor. Op de dag van de shoot staat alles gereed in onze studio.  

Pre Smash

Bij dit pakket worden eerst vooraf foto’s gemaakt. Zo kan de kleine vast rustig de omgeving ontdekken en zo kunnen wij een paar mooie pure shots maken. De kleding kan een mooie jurk of pak zijn maar ook gewoon een spijkerbroek, dat is geheel aan jou.

Let’s get smashing!

In de Smash Outfit kan het échte werk beginnen! Let op, voor je het weet is het alweer voorbij. Sommige baby's ‘smashen’ direct de cake, anderen ontdekken het heel voorzichtig en sommige hebben meer interesse voor het decor dan de taart. Ieder kind vraagt om zijn eigen unieke benadering, we zorgen altijd voor een relaxte sfeer, waar alle ruimte voor ontdekken is. 
Houd er rekening mee dat de kleding wel wat vies kan worden, tenminste daar gaan we wel vanuit. We hebben tot nu toe de ervaring dat alles eruit gewassen kan worden, maar toch willen we benadrukken dat het eventueel vlekken kan achterlaten. Zet je thuis de ‘vieze’ outfit direct in een sopje, dan is de kans op vlekken het kleinst. 

Clean Up

Geen paniek, je hoeft geen baby besmeerd vol met creme en taart mee naar huis te nemen. We zetten een badje met lekker warm water neer voor de kleine smasher. We zorgen ook voor genoeg hydrofieldoeken en washandjes, dus je hoeft alleen een schoon setje kleding mee te nemen.

CakeSmash Dictionary

  • SmashCake: een grote versierde cupcake (of andere taart). Na de shoot mag je de taart (of wat er van over is) meenemen naar huis.
  • Social Media fotoset: foto’s speciaal geschikt gemaakt voor de verschillende Social Media kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook, Pinterest en Instagram. U ontvangt ze digitaal, verzonden per mail of via WeTransfer in een klein formaat en met logo.
  • Foto’s nabewerkt in hoge resolutie: de mooiste foto’s worden door ons nabewerkt en geleverd in een groot formaat van goede kwaliteit via WeTransfer.
  • Keuze accessoires voor de shoot: o.a. tutu’s/kettingen voor de petite dametjes en strikjes/stropdasjes voor de kleine heren.
  • Matching verjaardagscupcakes: cupcakes in de stijl van de SmashCake voor de verjaardag zelf.
  • Mijlpalen poster: digitale poster met persoonlijke mijlpaalpunten, speciaal ontworpen voor jouw kind.

Wij doen meer